61

Coming Up

IJSVAK WEDSTRIJDEN 2018

TWEEDE RONDE: DONDERDAG 11 JANUARI 2018

Tijdens de eerste ronde van De Gouden IJsspatel (op 14 en 15 december) werd het Bosbessen Sorbetijs van 54 deelnemers gejureerd. Een 9-koppige jury heeft op basis van verschillende criteria (kleur, textuur en smaak) een top 20 geselecteerd.

Deze top 20 gaat door naar de tweede ronde, die plaatsvindt tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam (op 11 januari 2018) op het grote podiumj. Tijdens beide rondes worden de creaties blind geproefd; de jury weet dus niet welk ijs bij welke ijssalon hoort. Uiteindelijk wordt tijdens het IJsVak-Event op 6 februari 2018 de winnaar van De Gouden IJsspatel bekend gemaakt.

impressie-001-afzakkerij-300x217

Coming Up

IJSVAK-EVENT 2018

6 FEBRUARI 2018

 Op 6 februari 2018 is het zover! Het IJsVak-Event 2018, georganiseerd door het Ambachtelijk IJscentrum, vindt dan plaats! Het evenement is in een nieuw jasje gestoken; Het wordt een dag vol inspirerende sprekers, interactieve workshops en natuurlijk de wedstrijd om De Gouden IJscreatie!


Sneak Preview programma

11:00 – 15:30     IJsVak-Wedstrijden van De Gouden IJscreatie
15:30 – 16:15     Keynote spreker Frank Lindner – Food Inspiration
16:15 – 17:00     Uitslag De Gouden IJsspatel en De Gouden IJscreatie
Gehele dag        Interactieve workshop

Kaarten IJsVak-Event
Voor slechts €10,- heb je toegang tot het IJsVak-Event. Registeer je hier!*
*Als lid van het Ambachtelijk IJscentrum krijg je een unieke code waarmee je maximaal 2 gratis kaarten kunt bestellen. Deze uitnodiging is op vrijdag 22 december naar de leden toegestuurd.

Wij hopen je te mogen ontvangen op het IJsVak-Event 2018 op 6 februari in de CHV Noordkade te Veghel! Meer informatie vindt je hier.

SPONSOREN
IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nl – www.ijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Marijkeweg 20, 6709 PG, Wageningen
ijscentrum@rijnijssel.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.