IJsVak-Wedstrijden 2018 gaan weer van start!

Jaarlijks wordt er door vele ijssalons gestreden om de titel ‘IJssalon van het Jaar’. Onderdeel van deze wedstrijd is ‘De Gouden IJsspatel’, waarbij de te bereiden ijssmaak centraal staat. Op maandag 24 juli werd om 17:00 uur door SVH Meesterijsbereider Bob Frie bekend gemaakt dat de wedstrijdsmaak voor 2018 bosbessen sorbetijs is. De bekendmaking vond plaats middels…

Lees verder!

Programma Algemene Leden Vergadering

Beste IJsbereider, Het is weer bijna zover! Op maandag 30 oktober aanstaande vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats, te Vakschool Wageningen. In deze uitnodiging delen we een sneak peek van het programma met je en blikken we tevens terug op een succesvolle Ice This Day. Programma Algemene Leden Vergadering 14:00 Koffieontvangst 14:30 Kennis is macht – netwerkspel 15:00…

Lees verder!

Ice This Day – Inhoudelijk programma

  Beste IJsbereider, Wetgeving m.b.t. werkgeverschap is wispelturig en vaak ondoorzichtig. De herziening van de Hygiëne code voor de ambachtelijke ijsbereiding is inmiddels gerealiseerd en het wachten is op de goedkeuring van de NVWA. Product technisch gezien zijn suiker en vetreductie zeer actuele zaken en je kan erop wachten dat ook hier maatregelen voor komen.…

Lees verder!

Samenwerking Valmar Benelux en IFI

Per 1 september is de samenwerking tussen Valmar Benelux en IFI een feit. Een mooie stap waardoor Valmar Benelux samen met IFI de Nederlandse markt kan gaan bedienen en inspeelt op de groeiende vraag naar exclusieve en hoogwaardige schepijsvitrines en inrichtingen. De markt van ambachtelijke ijsbereiding is continu in beweging. ‘Met ruim 30 jaar ervaring…

Lees verder!

Gouden IJsspatel wedstrijdsmaak 2018 bekend!

Jaarlijks wordt er door vele ijssalons gestreden om de titel ‘IJssalon van het Jaar’. Onderdeel van deze wedstrijd is ‘De Gouden IJsspatel’, waarbij de te bereiden ijssmaak centraal staat. Op maandag 24 juli werd om 17:00 uur door SVH Meesterijsbereider Bob Frie bekend gemaakt dat de wedstrijdsmaak voor 2018 bosbessen sorbetijs is. De bekendmaking vond…

Lees verder!

Donec scelerisque nunc nec velit sagittis accumsan bibendum sed quam. In pretium sit amet quam in egestas. Nam egestas, massa non tristique placerat, lectus enim efficitur tellus, in lacinia lorem turpis nec urna!

Lees verder!
SPONSOREN
IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nl – www.ijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Marijkeweg 20, 6709 PG, Wageningen
ijscentrum@rijnijssel.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.