ice strawberry

Verenigde Ondernemers Club

ELKAAR LEREN KENNEN

In 2007 is de Verenigde Ondernemers Club (VOC) opgericht met als doel van elkaar te leren. In kleine ‘clubjes’ wordt er gewerkt aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en bedrijfsresultaten. Gedurende drie keer per jaar komen de VOC leden per groep bij elkaar om de vooruitgang te bekijken, elkaar van advies te voorzien, kennis te delen en op te doen. Dit uiteraard onder strikte geheimhouding. Ook wordt er gezamenlijk gekeken naar nieuwe ontwikkelingen binnen de branche, uitgetest en uit onderhandeld en vervolgens vloeien dan de resultaten als voordeel voor álle leden weer terug naar de vereniging.

Om deel te nemen aan de VOC moet u lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum. Na goedkeuring van de aanmelding kunt u zich aanmelden voor een intake gesprek voor deelname aan de VOC. In een persoonlijk gesprek wordt beoordeeld welke groep het beste bij u aansluit.

Op dit moment zijn er 5 VOC groepen, elk bestaande uit circa 10 ijssalons. Hierbinnen is ook een nieuwe groep opgestart voor zuivelbedrijven die vers schepijs maken van de melk die afkomstig is van eigen vee.

Heeft u interesse in deelname aan een VOC groep of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Willy Rooswinkel.

IJscentrum VOC
Willy Rooswinkel
E-mail: willyrsw@gmail.com

SPONSOREN VERENIGING
IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nl – www.ijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 06-22939950
ijscentrum@lentiz.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.