Special IJs in Potten & cups

We kennen allemaal natuurlijk het succes van de ijspotten die worden verkocht in de supermarkten. Maar gelukkig ook in de ambachtelijke ijssalons vinden we steeds meer. Tijdens deze cursus leer je alles over de opbouw van deze potten en bekers, de smaakcombinaties en ga je aan de slag met recepten die ook op een lagere temperatuur gewoon schepbaar zijn. Laat je inspireren voor het komende najaar waar dit natuurlijk een perfecte verkoper is tijdens de feestdagen

Schrijf je nu in voor deze special: https://cursusconsult.lentiz.nl/cursus/specials

Voor wie

De cursus is bedoeld voor iedereen die de basis van ambachtelijk ijsbereiden beheerst en zich verder wil verdiepen in het verwerken van basis ingrediënten als smaakcomponent in ambachtelijk ijs.

Waar & wanneer

De cursus wordt verzorgd door het IJscentrum, gevestigd in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. De cursus duurt 1 dag. Bekijk de actuele data op onze agenda. Direct inschrijven kan op de website van onze opleider Lentiz | Cursus & Consult.

Tarief

De cursusprijs bedraagt 273,00 euro, exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch en recepturen.

Meer informatie en inschrijven

Wil je graag meer informatie over de cursus? Stuur dan een mail naar communicatie@ijscentrum.nl of vul ons contactformulier in.

Schrijf je direct in bij Lentiz | Cursus & Consult

keyboard_arrow_up