Succesvol starten – Individuele begeleiding

De belangrijkste succesfactor ben je zelf. Of je over veel geld beschikt of niet, of je een bloeiend bedrijf overneemt of helemaal vanuit het niets moet beginnen, jij bent degene die het moet doen. Menig starter is op zoek naar objectieve hulp om zijn ambitie te realiseren.

Het IJscentrum heeft voor diegenen die er serieus over nadenken om een ijssalon te starten deze cursus ontwikkeld. De cursus is individueel! De kandidaat bepaalt zelf hoe snel of hoe lang het gaat duren. Het IJscentrum biedt daarmee de startende ondernemer een steuntje in de rug.

Gedegen, op basis van feiten uit het ondernemersplan en de competenties van de persoon wordt op basis van praktijkervaringen een goede spiegeling gegeven over een realistisch ondernemersplan.

Inhoud van de cursus

  1. Het opstellen van een ondernemersplan. Met behulp van de handleiding ‘Doordacht Starten’.
  2. Het uitvoeren van een competentietest, eveneens in een digitale omgeving.
  3. Het voeren van een tweetal gesprekken met een coach
    1. In het eerste gesprek worden je ondernemersplan én de resultaten van de competentietest besproken. Gezamenlijk wordt het vervolg bepaald.
    2. In het tweede gesprek met de coach wordt de verdieping gemaakt naar het onderwerp van jouw keuze.

Het resultaat van deze cursus is een onderbouwd ondernemersplan en een goed voorbereide ondernemer.

Tarief

De kosten bedragen 1.699 euro, exclusief btw.

Meer informatie en inschrijven

Deze cursus is maatwerk. Wil je meer informatie, neem dan contact op met IJscentrum-manager Hidde de Brabander, h.debrabander@ijscentrum.nl.

Vraag meer info op via ons contactformulier

keyboard_arrow_up