Chocolade

Special Macaron de Paris

Deze delicatesse is niet alleen een topseller in de patisserie: ook ijsbereiders kunnen hiermee voor de dag komen! Macarons maak je in alle kleuren van de regenboog, met tussen de…

Examen Basis Chocolatier

Als je de cursus Basis Chocolatier hebt gevolgd, wil je dit natuurlijk afronden met een diploma. De Patisserie Academie is de enige instantie die een erkende certificering mag geven. Je…

Cursus Basis Chocolatier

Verdiep je in cacao en chocolade met de cursus Basis Chocolatier. Misschien werk je al een tijd met chocolade, en heb je behoefte aan gedegen theoretische kennis om zo je…

Special Cacaobotertechniek – Airbrush

Met specials biedt IJscentrum jou eendaagse cursussen aan waarbij je je verdiept in één onderwerp. Nieuw op de kaart: cacaobotertechniek – Airbrush. Houd je je bezig met het vervaardigen van…

Special Drageren en Grab & Go chocolade

Specials zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op diverse technieken met chocolade. Een bijzondere chocolate-coated cursus op het IJscentrum! Tijdens…
keyboard_arrow_up