ONLINE ACADEMY

IJsbereiden houdt meer in dan het samenstellen van een goede receptuur. Ook moet je weten hoe je met de diverse machines omgaat. Met een goede werkwijze en onderhoud is een machine jou tientallen jaren van dienst. Op het IJscentrum werken we met machines van diverse merken en in verschillende soorten en maten. Ben je nieuw in de wereld van ambachtelijke ijsbereiding, of werk je al jaren op dezelfde machines? In ons praktijklokaal maak je kennis met het hele aanbod. Neem onderstaande video’s door en kom goed voorbereid naar een van onze cursussen.

Nieuw: 7 video’s met bereidingstechnieken! Bekijk onder andere de video’s over chocolade tableren, ijsmix pasteuriseren en infuseren.

IJSMACHINES

Carpigiani Labotronic 15 60 HE 4

Cattabriga effe 6B

Cattabriga multifreeze 8 pro

Frigomat TITAN Icd

Kälterudi Dicom touch

Telme Ecogel T 30 90

Telme Ecomix T 60

Telme Gel 5

Valmar EASY3 T&Ti

Valmar Snowy7 T&Ti

PASTEURISATIEKETELS

Carpigiani Pastomaster60 HE

Cattabriga easymix 60 plus

Frigomat PEB

Kälterudi Dibase touch

Valmar Sweety60 T&Ti

OVERIG

Kälterudi Turbomixer

Menu – Miwe Econo

Menu – Selmi Ghana Legend

Menu – Valmar Techfrost

Menu – Winterhalter vaatwasser

MENU

Menu – Carpigiani Pastomaster60 HE

Menu – Carpigiani Labotronic 15 60 HE 4

Menu – Cattabriga easymix 60 plus

Menu – Cattabriga effe 6B

Menu – Cattabriga multifreeze 8 pro

Menu – Frigomat PEB

Menu – Frigomat TITAN Icd

Menu – Kälterudi Dibase touch

Menu – Kälterudi Dicom touch

Menu – Telme Ecogel T 30 90

Menu – Telme Ecomix T 60

Menu – Telme Gel 5

Menu – Valmar EASY3 T&Ti

Menu – Valmar Snowy7 T&Ti

Menu – Valmar Sweety60 T&Ti

BEREIDINGSTECHNIEKEN

7 nieuwe video’s online over chocolade, karamel en ijs

Chocolade Enten

IJsmix pasteuriseren

Infuseren

Karamel – Droge Methode

Karamel – Natte methode

Karamel afblussen

Tableren van chocolade

keyboard_arrow_up