NL IJs

Gaat u voor brons, zilver of goud?

IJscentrum is onderdeel van de Stichting Nederlandse IJsbereidingssector. Beter bekend als NL IJs. Deze stichting is een initiatief van de branchevereniging Ambachtelijk IJscentrum, het Gilde van SVH Meesterijsbereiders en IJscentrum. Samen zetten wij ons in voor een krachtige ambachtelijke ijssector. Een sector met een zonnige toekomst.

Partnerships

NL IJs wordt gesteund door partners. Leveranciers van diensten, grondstoffen en machines. Kennisdragers en kennisdelers. Partners die zich committeren aan NL IJs, zien zichzelf terug in uitingen van hun ‘club naar keuze’. Deze onderdelen zijn: IJscentrum, Vereniging Ambachtelijk IJscentrum en de IJsvak-wedstrijden. Kiest u bijvoorbeeld voor een partnership ‘Zilver’ of ‘Goud’ bij IJscentrum, dan bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden op onze socials.

Menukaart

Voor bedrijven die interesse hebben in een partnership met NL IJs, hebben wij een speciale menukaart klaarliggen. Dit smakelijke document biedt een overzicht van alle mogelijkheden die er zijn. Zo kunt u ervoor kiezen één of meerdere partijen te steunen en kan dit in drie ‘smaken’: brons, zilver en goud.

Download hier de NL IJs menukaart 

Neem voor meer informatie of een passend advies contact op met info@ijscentrum.nl.

Bestuur

Het bestuur van NL IJs bestaat uit afgevaardigden van de initiatiefnemende partijen.

keyboard_arrow_up