Nieuws

IJscentrum ontvangt certificaat Erkend opleider Bakkerijbranche

Kennisdag met Masterclass – schrijf je in voor Alcohol in ijs op 24 november!

Inauguratie SVH Meesterijsbereider Hidde de Brabander

Dubbel feest: inauguratie van 2 SVH Meesterijsbereiders PLUS boekpresentatie -12°C Gelato

Schrijf je nu in voor de special Alcohol in ijs!

Weer een SVH Meesterijsbereider geslaagd aan het IJscentrum: Bas van Haaren

Nieuw: boek -12°C Gelato perfecte combi van theorie en praktijk

IJssalons vieren Gelato Day op 24 maart met actie voor giro 555

Carlo Midiri klaar voor WCM voorronde: ‘IJscentrum is een superlocatie’

14 maart: voorronde World Chocolate Masters in IJscentrum!

Dubbele special: drageren en grab & go chocolade

Koppert Cress komt met… Nederlandse vanille!

Dagtraining Macarons! Maak de perfecte macaron de Paris met Hidde de Brabander

Nils Hendrikse komt in maart terug met 2x Meesterlijke IJstaarten-cursus

YES! Hidde de Brabander is SVH Meesterijsbereider!

FIA Kenniscafé over samenwerkingsverbanden in food

PINTS: met deze recepten kun je van start!

Surprise: dagcursus ijstaarten krijgt Meesterlijk randje

NL IJs presenteert menukaart voor partnerships

Nils Hendrikse doet de meesterproef in het IJscentrum, en is Nederlands 33ste SVH Meesterijsbereider

Hidde de Brabander nieuwe voorzitter NL IJs

Oud-collega IJscentrum Ron Hansen overleden

SVH’s theatershow Ga voor Gaaf op 7 juni

Maak je eigen ijstaarten tijdens de nieuwe dagcursus

Masterclass: ijsvariant op de Saint-Honoré

Masterclass Hidde de Brabander: Terra Preta

7 nieuwe video’s online over chocolade, karamel en ijs

‘Innovator en verbinder’ Jacques Vos verrast met lintje

SVH wint BID Award: meest positieve bedrijf van Nederland

We zijn weer open! Foto’s van de eerste twee dagen cursus IJsbereider

Recept uit Glacerie: The food of gods

Recept uit Glacerie: Mont Blanc

Extra datum webinar ijs receptuur berekenen: 30 april

Receptuurberekening: de basis voorbij (webinar 16 april)

Recept uit Glacerie: Granit Rose

Recept uit Glacerie: Back to the 80’s – citroensorbet

Boek Glacerie van Hidde de Brabander over de historie en basis van ijs

Special Bindmiddelen en emulgatoren: 16 mei

Alles over cacao en chocolade-ijs in één dag

In april starten we weer! De diepte in met dagtrainingen

Verschuivingen in agenda door verlenging lockdown

Filmpjes: zo werken onze machines

Tweede lockdown: IJscentrum sluit de deuren

Meer specialisatiecursussen in 2021

Cursus IJs & Patisserie weer in februari

Nieuw van IJscentrum: check gratis je recepten op IJscalculator.nl

Dagcursus Smaak vanuit de basis: 7 januari 2021

Ambachtelijke ijsbranche over uitzending Keuringsdienst van Waarde: ‘Ambacht ondergesneeuwd’

Sectorhuis voor ambachtelijke ijsbereiding krijgt naam NL IJS

Nieuw: dagcursus Suikerreductie

IJscentrum stelt dragen van mondkapje in praktijkruimte verplicht

Hidde demonstreert: chocoladedecoratie voor op ijstaarten en ijs

De diepte in met chocolade: tempereren

Cursus IJsbereiden in de horeca weer op de agenda

Chocoladedemonstratie op Ice this Day

Upgrade je ijstaarten met cursus IJs & Patisserie

Hidde de Brabander leidt bakkers en patissiers in tv-quiz

IJs(s)maken vanuit de basis: creëer je eigen unieke assortiment

Op veler verzoek: dagcursus Vegan IJs

Testdag Koppert Cress bij IJscentrum

Nieuwe buren: bakkerij-opleiding Albeda naar Food Innovation Academy

IJscentrum: laatste examens voor de zomer

Sweet Asian Summerschool door Tim Kan en Hidde de Brabander

Docenten IJscentrum klaar voor nieuw cursusjaar

IJscentrum scoort uitmuntend tijdens eerste inspectie in Food Innovation Academy

Maatregelen nieuwe Coronavirus: IJscentrum sluit tot april

Niet vergeten: de Hygiënecode is per 1 maart van kracht

Extra cursus IJsbereider op de agenda

Intentieverklaring onderstreept gewenste komst Sectorhuis IJs

IJscentrum komt met speciale horecatraining

IJsVak-Wedstrijden 2020: Dagprogramma bekend

Nieuwe cursus IJscentrum: word in één week ijsbereider

Meester Patissier Hidde de Brabander versterkt team IJscentrum

keyboard_arrow_up