Alle cursussen en examens worden afgenomen in het IJscentrum, in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. De onderwijsinstantie waar je je inschrijft voor een cursus of examen, is Lentiz | Cursus & Consult. Inschrijven doe je daarom op de website van Lentiz. Vanaf elke cursuspagina én via onze agenda word je doorverwezen naar de juiste pagina op de website van de Lentiz Onderwijsgroep.
Hieronder vind je in één overzicht de tarieven voor de cursussen die het IJscentrum – Patisserie Academie momenteel aanbiedt.
Cursussen
Cursus | Tarief excl. BTW |
IJsbereider | 1290,00 |
Examen ijsbereider | 275,00 |
Basis Chocoladebereider | 1095,00 |
Examen Chocoladebereider | 275,00 |
Gespecialiseerd ijsbereider – Vaktechniek | 1545,00 |
Gespecialiseerd ijsbereider – Technologie | 1030,00 |
Examen Gespecialiseerd IJsbereider – V of T | 275,00 |
IJsbereiden in de horeca | 550,00 |
Receptuur berekenen (online) | 120,00 |
IJsbereiden – smaak vanuit de basis | 275,00 |
Special IJstaarten | 275,00 |
herexamen theorie IJsbereider | 75,00 |
herexamen praktijk IJsbereider | 220,00 |
Vegan IJs | 275,00 |
Suikerreductie in ijs | 275,00 |
Bindmiddelen en emulgatoren | 275,00 |
Cacao en chocolade-ijs | 275,00 |
Special Airbushtechnieken | 275,00 |
Special Macarons de Paris | 275,00 |
Special: Drageren en grab & go chocolade | 275,00 |
Alcohol in ijs | 170,00 |