HIDDE DE BRABANDER
- Manager IJscentrum & vakdocent
- SVH Meesterijsbereider
- Meester Patissier
- Eigenaar van patisserielabel Dreams of Magnolia
‘Kennis overdragen op de volgende generatie is het mooiste wat je kunt doen als mens’
JACQUES VOS
- Vakdocent en adviseur IJscentrum
- In oktober 2020 gepensioneerd als manager IJscentrum. Maar Jacques blijft betrokken! Als docent en adviseur.
- Vraagbaak voor alles wat te maken heeft met ambachtelijk ijs.
‘Het enthousiasme en de passie van de mensen in de ijsbranche hebben mij gepakt en ik ben het nooit meer kwijtgeraakt’
BJÖRN OLAF ROYD COCU
- SVH Gespecialiseerd IJsbereider
- Vakdocent en praktijkopleider
- Bestuurslid van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum
- Eigenaar van Intelligentia Taste Rooms
- Björn Olaf Royd Cocu is sinds oktober 2019 docent basiscursus IJsbereider aan het IJscentrum. Hij geeft verscheidende theorie- en praktijklessen.
‘Een goede leermeester zorgt dat zijn leerling beter wordt dan hijzelf’
BAS VAN HAAREN
- SVH Meesterijsbereider
- Vakdocent
- Gelato consultant
- Bas reist de hele wereld over om ijsbereiders te helpen met een succesvolle start, of om hun recepturen te verbeteren.
'Het is belangrijk om te kijken naar wat de markt wil'
MARCEL VERMEULEN
- Vakdocent
- Eigenaar van De IJsMeulen in Voorhout
- Marcel werkt vanuit de basis, met rauwe melk van de boerderij en vers fruit van de teler.
'Elke cursist heeft z'n eigen verhaal. Dat geeft een leuke dynamiek'
WILBERT PALM
- Praktijkopleider IJscentrum
- SVH Meesterijsbereider
- Eigenaar van ijssalon Bastani in Eindhoven
- Wilbert geeft iedere basiscursus IJsbereider één dag les. De docenten wisselen de vaste onderdelen onderling af.
‘In het IJscentrum zie je nieuwe ontwikkelingen als eerste voorbij komen’
BERT WANINGE
- Vakdocent
- SVH Meesterijsbereider
- Werkzaam bij IJssalon van der Poel in Hengelo
- Bert Waninge is sinds 2016 docent aan het IJscentrum. Hij geeft iedere basiscursus IJsbereiden één dag les. De docenten wisselen de vaste cursusonderdelen onderling af.