HOME
AGENDA
CURSUSSEN
Cursussen
IJscentrum voor ROC’s
Tarieven
OVER ONS
Over IJscentrum
Onze Docenten – De Meesters
PARTNERS
NL IJs
PARTNERS van het IJscentrum
Vereniging Ambachtelijk IJscentrum
Gilde van SVH Meesterijsbereiders
Lentiz | Cursus & Consult
Food Innovation Academy
ONLINE ACADEMY
Calculator
Downloads en recepten
Video’s
CONTACT
Algemene Voorwaarden
search
IJscalculator Melk- en Roomijs
[vc_wp_text]
Melk- en Roomijs
Grondstof
Gram
%
MV
VV
VVDM
Suikers
TDS
Water
Volle melk 3.5 %
Rauwe melk 4.2%
Volle Melkpoeder 26%
Magere Melkpoeder 1%
Esprion 500
Slagroom 35%
Slagroom 40%
Boter
Plantaardige olie
Kristalsuiker
Dextrose
Glucosepoeder
Maltodextrine
Glucosestroop (DE 42)
Eigeel (eidooier)
Cacaopoeder 10%
Cacaopoeder 24%
Cacaoboter
Pure chocolade, 811
Melkchocolade, 823
Witte chocolade, W2
Notenpasta
Fruit smaakpasta
Bindmiddel
Totaal
Download PDF
[/vc_wp_text]
keyboard_arrow_up
Menu