Nils Hendrikse komt in maart terug met 2x Meesterlijke IJstaarten-cursus

folder_openCursussen, Nieuws

Na het daverende succes van de dagspecial Meesterlijke ijstaarten door Nils Hendrikse, komt de kersverse SVH Meesterijsbereider in maart terug naar het IJscentrum voor twee nieuwe themasessies. Op 9 en 16 maart staan ijstaarten in voorjaarsthema centraal. Doe inspiratie op, leer nieuwe technieken en maak spannende smaakcombinaties!

Paasijstaart

Voor de Paasdagen knallen met een exceptionele ijstaart in je assortiment? Schrijf je dan gauw in voor de masterclass IJstaarten op 9 of 16 maart. Nils Hendrikse demonstreert een keur aan technieken die komen kijken bij het creëren van een ijstaart. Zoals glaceren en airbrushen met chocolade. Daarnaast geeft hij tips over de ideale opbouw van een ijstaart, zodat hij zo lang mogelijk mooi blijft staan. Je gaat aan de slag met eigengemaakte decoraties, zoals chocoladebloemen. Verder maak je een eigen vruchtencompote. Dit alles uiteraard niet zonder een aantal spannende smaakcombinaties.

Bruidsijstaart

SVH Meesterijsbereider Nils Hendrikse maakt vanuit Patisserie Soetenso in Leiden jaarlijks tientallen bruidsijstaarten. Een bruiloft in de zomer is uitermate geschikt voor een verkoelende traktatie. Maar zo’n ijstaart móet de show stelen. Wil je aan de slag met ijstaarten voor aanstaande bruidsparen, leer dan van de meester!

Schrijf je hier in voor deze dagspecial met Nils Hendrikse

Tags: cursus, ijstaarten, nils hendrikse, svh meesterijsbereider

Related Posts

keyboard_arrow_up