Dagcursus Smaak vanuit de basis: 7 januari 2021

folder_openCursussen, Nieuws

De naam van de cursus IJs(s)maken vanuit de basis krijgt vanaf 2021 de naam Smaak vanuit de basis. Daarmee benadrukken we dat het tijdens deze dagtraining puur om het ontwikkeling van jouw eigen signature smaken gaat. Deze populaire specialisatietraining voor ijsbereiders was in oktober helemaal volgeboekt.  De eerstvolgende cursus staat op de planning voor 7 januari 2021.

Ben je in het bezit van het diploma IJsbereider en heb je de smaak te pakken? Ga dan een stapje verder door je te verdiepen in de wereld van smaak.

Omlopen voor jouw ijs

De meeste ijsbereiders werken met kant-en-klare smaakpasta’s en variegati. Maar hoe tof zou het zijn als jij je eigen signature smaak kunt creëren? Wie weet zit er een fruitteler bij je in de buurt. Streekproducten zijn superhip! Zou jij van lokale aardbeien, kersen of appels een eigen ijsje willen maken? Een ijsje dat nergens anders te krijgen is dan bij jou. Daar lopen ijsliefhebbers graag voor om.

Variegati, smaakpasta’s en infusies

In de eendaagse cursus IJs(s)maken vanuit de basis maak je je eigen variegati en smaakpasta’s op basis van fruit. Daarnaast leer je deze zelf gecreëerde smaken toe te passen in je receptuur. Ook experimenteer je met infusies van specerijen, kruiden en cressen. Door te infuseren geef je je ijs een extra dimensie.

Na deze training ben je overtuigd: met een eigen smakenassortiment maak je het onderscheid. Voor de cursus op 7 oktober zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld je aan via onze opleider Lentiz | Cursus & Consult (link naar cursuspagina + inschrijving)

 

Tags: dagcursus, ijscentrum, smaak vanuit de basis, specialisatie

Related Posts

keyboard_arrow_up