Special Cacao en Chocolade in IJS

Doel van de cursus

Aan het eind van deze cursus begrijp jij exact wat er gebeurt als je cacao(poeder), chocolade of cacaomassa toevoegt aan je ijs. Dit natuurlijk als je een sorbet of roomijs maakt met de verleidelijke smaak van chocolade. Je gaat aan de gang met de theorie, maar maakt ook verschillende voorbeelden

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar ijsskills verder wil ontwikkelen. Voor diegene die het assortiment hogerop wil krijgen en misschien ook wel extra informatie wil inwinnen voor de komende ijsvakwedstrijden!

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Wel is het zeer zinvol om de cursus Basis IJsbereider van het IJscentrum te hebben gevolgd, zodat je weet waar deze special over gaat.

Duur

De special duurt 1 dag

Waar & wanneer

De cursus wordt verzorgd door het IJscentrum, gevestigd in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Bekijk de agenda voor cursusdata. Aanmelden kan op de website van onze opleider Lentiz | Cursus & Consult.

Tarief

De kosten voor deze cursus bedragen € 305,- exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal,  grondstoffen en lunch.

Meer informatie en inschrijven

Wil je graag meer informatie over de cursus? Stuur dan een mail naar communicatie@ijscentrum.nl of vul ons contactformulier in.

Inschrijven voor deze té gekke special kan via deze link 

keyboard_arrow_up