STAP-subsidie nu mogelijk voor aantal IJscentrum-cursussen

Ja, het is eindelijk zover. Maandenlang waren we ermee bezig en kregen we er vele vragen over. Maar nu kunnen we dan eindelijk zeggen: de STAP-subsidie is gereed! Dat wil zeggen: voor een aantal van onze cursussen kun je het STAP-budget inzetten. Jaarlijks heeft elke Nederlander recht op max €1.000 euro lesgeldvergoeding, met de keuze uit vele opleidingen. Onze opleider Lentiz | Cursus & Consult haakt per 1 november aan.

Wil jij een cursus doen aan IJscentrum en kans maken op het STAP-budget dat in de volgende ronde wordt verstrekt? Schrijf je dan snel in en je ontvangt een STAP-aanmeldingsbewijs van ons secretariaat. Let op: de wachtrijen per STAP-moment zijn lang en het is niet gegarandeerd dat je deze subsidie ontvangt. Zorg dat je 1 november ruim voor 10:00 uur klaar zit om kans te maken op deze toelage.

Op de pagina STAP-budget vind je een overzicht van alle cursussen waarvoor je STAP kunt aanvragen. En een handige how to.

Vraag het STAP-budget op het juiste moment aan!

Wanneer je STAP-budget wilt aanvragen, is het belangrijk dat je rekening houdt met de startdatum van je scholing. Hiervoor gelden de volgende regels:

  • Je opleiding mag pas 4 weken nadat je het STAP-budget hebt aangevraagd, van start gaan.
  • Zorg er wel voor dat je uiterlijk binnen 3 maanden nádat het tijdvak waarin je je budget hebt aangevraagd is gesloten, je studie begint.
  • Let op: je aanvraag moet wel zijn goedgekeurd voordat je begint. UWV heeft maximaal 4 weken nodig om je aanvraag goed te keuren.

 

Menu