Coming soon

Kijkje in de IJskeuken!

Je hebt een idee: cursus IJsbereider lijkt mij interessant! Maar, om nu direct een 5 daagse cursus te volgen vind je dan gelijk weer te veel van het goede. Daarom…

Cursus Basis Chocolatier

Verdiep je in cacao en chocolade met de cursus Basis Chocolatier. Misschien werk je al een tijd met chocolade, en heb je behoefte aan gedegen theoretische kennis om zo je…

Special Drageren en Grab & Go chocolade

Specials zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op diverse technieken met chocolade. Een bijzondere chocolate-coated cursus op het IJscentrum! Tijdens…

Special Bindmiddelen & emulgatoren

Specials zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op bindmiddelen en emulgatoren. Doel van de cursus Je leert de functie van…

Special Smaakmakers in IJs

Ben je ijsbereider? En wil je werken met pure ingrediënten? Doe de eendaagse cursus Smaak vanuit de basis aan het IJscentrum.

Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek

Wil jij je creatieve kant op het gebied van ijs verder ontwikkelen? Of wil je je assortiment uitbreiden met patisserie? Ga dan voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek. Leer…

Succesvol starten – Individuele begeleiding

De belangrijkste succesfactor ben je zelf. Of je over veel geld beschikt of niet, of je een bloeiend bedrijf overneemt of helemaal vanuit het niets moet beginnen, jij bent degene…
keyboard_arrow_up