Actueel

Basis Chocolatier

Verdiep je in cacao en chocolade met de cursus Basis Chocolatier. Misschien werk je al een tijd met chocolade, en heb je behoefte aan gedegen theoretische kennis om zo je…

Examen IJsbereider

Als je de cursus IJsbereider hebt gevolgd, wil je dit natuurlijk afronden met een diploma. Het IJscentrum is de enige instantie die een erkende certificering mag geven. Je bent geslaagd…

Receptuur berekenen

Een goed uitgebalanceerd recept van een ambachtelijke ijsmix is de basis voor een kwaliteitsproduct. Een ijsje met een gladde structuur, de juiste smaakbeleving en smelteigenschappen -> dat wil je hebben!…

IJsbereider – Weektraining

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door te werken met eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

IJsbereider

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door het draaien van eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

Gespecialiseerd IJsbereider – Technologie

Ben je ijsbereider en wil je je verder verdiepen in de functie en toepassing van grondstoffen in de bereiding van ambachtelijk ijs? Is productontwikkeling een onderwerp waarover je meer wilt…
keyboard_arrow_up