Cursus

Kijkje in de IJskeuken!

Je hebt een idee: cursus IJsbereider lijkt mij interessant! Maar, om nu direct een 5 daagse cursus te volgen vind je dan gelijk weer te veel van het goede. Daarom…

Special Macaron de Paris

Deze delicatesse is niet alleen een topseller in de patisserie: ook ijsbereiders kunnen hiermee voor de dag komen! Macarons maak je in alle kleuren van de regenboog, met tussen de…

Examen Basis Chocolatier

Als je de cursus Basis Chocolatier hebt gevolgd, wil je dit natuurlijk afronden met een diploma. De Patisserie Academie is de enige instantie die een erkende certificering mag geven. Je…

Cursus Basis Chocolatier

Verdiep je in cacao en chocolade met de cursus Basis Chocolatier. Misschien werk je al een tijd met chocolade, en heb je behoefte aan gedegen theoretische kennis om zo je…

Examen IJsbereider

Als je de cursus IJsbereider hebt gevolgd, wil je dit natuurlijk afronden met een diploma. Het IJscentrum is de enige instantie die een erkende certificering mag geven. Je bent geslaagd…

Special Receptuur berekenen

Een goed uitgebalanceerd recept van een ambachtelijke ijsmix is de basis voor een kwaliteitsproduct. Een ijsje met een gladde structuur, de juiste smaakbeleving en smelteigenschappen -> dat wil je hebben!…

Cursus Basis IJsbereider – Weektraining

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door te werken met eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

Special Smaakmakers in IJs

Ben je ijsbereider? En wil je werken met pure ingrediënten? Doe de eendaagse cursus Smaak vanuit de basis aan het IJscentrum.

keyboard_arrow_up