Specials zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op bindmiddelen en emulgatoren. Doel van de cursus Je leert de functie van…
Met de dagtraining Suikerreductie in ijs speelt IJscentrum in op trends en ontwikkelingen in de wereld van voeding. Tijdens deze cursus staat één vraag centraal. Wat is suikerreductie precies? Is dat…
Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door te werken met eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…
Wil jij je creatieve kant op het gebied van ijs verder ontwikkelen? Of wil je je assortiment uitbreiden met patisserie? Ga dan voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek. Leer…
Ben je ijsbereider en wil je je verder verdiepen in de functie en toepassing van grondstoffen in de bereiding van ambachtelijk ijs? Is productontwikkeling een onderwerp waarover je meer wilt…