Specials

Special IJs in Potten & cups

We kennen allemaal natuurlijk het succes van de ijspotten die worden verkocht in de supermarkten. Maar gelukkig ook in de ambachtelijke ijssalons vinden we steeds meer. Tijdens deze cursus leer…

Special Alcohol in ijs

IJs met daarin een alcoholisch drankje verwerkt klinkt natuurlijk lekker en verfrissend. Maar heel makkelijk om te bereiden is het niet. Wat maakt het verwerken van alcohol in ijs zo…

Special IJstaarten en desserts

Specials zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op het creëren en perfectioneren ijstaartjes en ijsdesserts. SVH Meesterijsbereider en ijstrendspotter Nils…

Special Suikerreductie in ijs

Met de dagtraining Suikerreductie in ijs speelt IJscentrum in op trends en ontwikkelingen in de wereld van voeding. Tijdens deze cursus staat één vraag centraal. Wat is suikerreductie precies? Is dat…

Special Vegan IJs

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Maar waar moet je in je receptuur rekening mee houden als je koemelk vervangt…

Special Receptuur berekenen

Een goed uitgebalanceerd recept van een ambachtelijke ijsmix is de basis voor een kwaliteitsproduct. Een ijsje met een gladde structuur, de juiste smaakbeleving en smelteigenschappen -> dat wil je hebben!…

Special Smaakmakers in IJs

Ben je ijsbereider? En wil je werken met pure ingrediënten? Doe de eendaagse cursus Smaak vanuit de basis aan het IJscentrum.

Special IJsbereiden in de restaurantkeuken

Als chef in de keuken ben je dagelijks bezig met het bereiden van geluksmomenten voor je gasten. Het ijsdessert is er daar één van. Het dessert is de afsluiter van…
keyboard_arrow_up