ijscursus

Kijkje in de IJskeuken!

Je hebt een idee: cursus IJsbereider lijkt mij interessant! Maar, om nu direct een 5 daagse cursus te volgen vind je dan gelijk weer te veel van het goede. Daarom…

Special Receptuur berekenen

Een goed uitgebalanceerd recept van een ambachtelijke ijsmix is de basis voor een kwaliteitsproduct. Een ijsje met een gladde structuur, de juiste smaakbeleving en smelteigenschappen -> dat wil je hebben!…

Cursus Basis IJsbereider – Weektraining

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door te werken met eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

Special Smaakmakers in IJs

Ben je ijsbereider? En wil je werken met pure ingrediënten? Doe de eendaagse cursus Smaak vanuit de basis aan het IJscentrum.

Cursus Basis IJsbereider

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door het draaien van eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek

Wil jij je creatieve kant op het gebied van ijs verder ontwikkelen? Of wil je je assortiment uitbreiden met patisserie? Ga dan voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek. Leer…

Succesvol starten – Individuele begeleiding

De belangrijkste succesfactor ben je zelf. Of je over veel geld beschikt of niet, of je een bloeiend bedrijf overneemt of helemaal vanuit het niets moet beginnen, jij bent degene…

Gespecialiseerd IJsbereider – Technologie

Ben je ijsbereider en wil je je verder verdiepen in de functie en toepassing van grondstoffen in de bereiding van ambachtelijk ijs? Is productontwikkeling een onderwerp waarover je meer wilt…
keyboard_arrow_up