ijscentrum

Examen IJsbereider

Als je de cursus IJsbereider hebt gevolgd, wil je dit natuurlijk afronden met een diploma. Het IJscentrum is de enige instantie die een erkende certificering mag geven. Je bent geslaagd…

Special Receptuur berekenen

Een goed uitgebalanceerd recept van een ambachtelijke ijsmix is de basis voor een kwaliteitsproduct. Een ijsje met een gladde structuur, de juiste smaakbeleving en smelteigenschappen -> dat wil je hebben!…

Cursus Basis IJsbereider – Weektraining

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door te werken met eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

Special Smaakmakers in IJs

Ben je ijsbereider? En wil je werken met pure ingrediënten? Doe de eendaagse cursus Smaak vanuit de basis aan het IJscentrum.

Cursus Basis IJsbereider

Opeens weet je het: je wordt ijsbereider! Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door het draaien van eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van…

Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek

Wil jij je creatieve kant op het gebied van ijs verder ontwikkelen? Of wil je je assortiment uitbreiden met patisserie? Ga dan voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider – Vaktechniek. Leer…

Gespecialiseerd IJsbereider – Technologie

Ben je ijsbereider en wil je je verder verdiepen in de functie en toepassing van grondstoffen in de bereiding van ambachtelijk ijs? Is productontwikkeling een onderwerp waarover je meer wilt…

Special IJsbereiden in de restaurantkeuken

Als chef in de keuken ben je dagelijks bezig met het bereiden van geluksmomenten voor je gasten. Het ijsdessert is er daar één van. Het dessert is de afsluiter van…
keyboard_arrow_up